Auta

Ineos Fusilier – retro elektrický off-road pro vaše fantazie

single-image

Pokud máte rádi klasický design, vysoký výkon a nízké emise, pak byste měli zaujmout Ineos Fusilier. Tento nový 4×4 SUV je třetím modelem od společnosti Ineos Automotive, která už představila Ineos Grenadier, inspirovaný legendárním Land Rover Defenderem. Ineos Fusilier je menší, modernější a elektrický, ale stejně schopný a zábavný jako jeho starší bratr.

Ineos Fusilier nabízí dvě varianty pohonu: čistě elektrickou (BEV) a hybridní s prodlouženým dojezdem (REEV). Oba typy využívají speciální skateboardovou platformu, která obsahuje baterii, elektromotor a další komponenty. BEV verze má dojezd přes 400 km a REEV verze má malý benzínový motor, který dobíjí baterii, když není k dispozici externí nabíječka. Tím se zvyšuje dojezd na více než 800 km. Ineos zatím nezveřejnil podrobnosti o výkonu a ceně, ale očekává se, že obě verze budou konkurovat s jinými elektrickými SUV, jako je Tesla Model Y nebo Ford Mustang Mach-E.

Ineos Fusilier je ale nejen ekologický, ale také atraktivní a praktický. Jeho design je inspirován retro stylem, který připomíná Mercedes-Benz G-Class nebo Jeep Wrangler. Jeho karoserie je vyrobena z oceli a hliníku, což zajišťuje pevnost a odolnost. Jeho pneumatiky jsou od firmy Michelin, které zaručují vysokou přilnavost a trakci na různých površích. Jeho podvozek je vybaven magnetickými tlumiči, které reagují na změny terénu a stylu jízdy. Jeho brzdy jsou od firmy Brembo, které poskytují vynikající brzdný účinek a odolnost proti zahřívání. A jeho aerodynamika je navržena tak, aby snižovala odpor a zvyšovala efektivitu.

Ineos Fusilier je také auto, které si můžete užít každý den. Jeho interiér je prostorný a pohodlný, s kvalitními materiály a technologiemi. Jeho sedadla jsou od firmy Recaro, které podporují tělo a zároveň umožňují nastavení a vyhřívání. Jeho palubní deska je vybavena 12palcovým digitálním přístrojovým panelem, který zobrazuje všechny důležité informace a lze ho přizpůsobit podle režimu jízdy. Jeho infotainment je od firmy SYNC 3, který nabízí 8palcový dotykový displej, navigaci, Apple CarPlay, Android Auto, Wi-Fi hotspot a 12reproduktorový zvukový systém od firmy Bang & Olufsen.

Ineos Fusilier je tak auto, které uspokojí i ty nejnáročnější řidiče, kteří hledají nejen ekologii, ale také estetiku a komfort. Je to auto, které vám umožní prožít nezapomenutelné zážitky na silnici i v přírodě.

Mohlo by se vám líbit