Auta

Jeep Avenger e-Hybrid – budoucnost ekologické jízdy

single-image

Jeep Avenger e-Hybrid představuje nejnovější přírůstek do rodiny Jeep, který kombinuje styl, výkon a ekologickou udržitelnost. Tento model je vybaven 1.2T MHEV motorem a nejnovějším šestistupňovým automatickým dvojspojkovým převodovkem e-DCS6 s elektrickým motorem, který nabízí další točivý moment při nízkých rychlostech a snižuje spotřebu paliva o 15%.

V městském provozu je Avenger e-Hybrid schopen jezdit více než 50% času v režimu 100% elektrického pohonu. Prodej nového modelu Jeep Avenger e-Hybrid začíná koncem listopadu, což je důkazem závazku značky Jeep poskytovat zákazníkům flexibilitu ve výběru mezi třemi různými pohonnými jednotkami.

Eric Laforge, šéf značky Jeep v Evropě, uvedl: „Historie značky Jeep plná všestranných vozidel ztělesňuje svobodu volby pro zákazníky, což odráží závazek značky k rozmanitosti v rozšířené nabídce vozidel. Nový Avenger e-Hybrid představuje další krok směrem k elektrifikaci jako ekologicky šetrnému vozidlu, které je záměrně navrženo tak, aby poskytovalo inkluzivní volbu širokému spektru zákazníků, kteří hledají schopnosti, styl, nejmodernější technologie a komfort v kompaktních rozměrech.“

Jeep Avenger e-Hybrid je také oceněn jako Evropské auto roku 2023, což je uznání jeho inovativního přístupu k hybridní technologii a schopnosti poskytovat výjimečný zážitek z jízdy při současném snižování emisí CO2.

Mohlo by se vám líbit