Auta

Audi A5 2024 – spojení elegance a výkonu

single-image

Audi A5 2024 přináší na trh kombinaci elegance, výkonu a moderních technologií, které z něj činí jedno z nejatraktivnějších vozidel ve své třídě. Tento model je dostupný ve verzích Sportback a Avant, což nabízí zákazníkům možnost volby mezi sportovním hatchbackem a praktickým kombi.

Nový Audi A5 se vyznačuje elegantním a dynamickým designem. Přední část vozu dominuje nízko umístěná mřížka chladiče a tenké LED světlomety, které dodávají vozu agresivní vzhled. Zadní část je vybavena světelným pruhem, který spojuje zadní světla a dodává vozu moderní vzhled. Sportback verze kombinuje sportovní siluetu s praktičností čtyřdveřového hatchbacku, zatímco Avant nabízí větší zavazadlový prostor a praktičnost kombi.

Interiér Audi A5 2024 je navržen s důrazem na luxus a pohodlí. Dominantním prvkem je digitální přístrojový panel Audi virtual cockpit plus, který nabízí tři různé režimy zobrazení na 12,3″ HD displeji. K dispozici je také parkovací asistent, který usnadňuje manévrování do parkovacích míst. Nový design interiéru zahrnuje minimální počet fyzických ovládacích prvků, což zajišťuje čistý a moderní vzhled.

Audi A5 je vybaveno dvěma variantami motorů. Základní verze 40 TFSI nabízí výkon 201 koní, zatímco výkonnější verze 45 TFSI poskytuje 261 koní. Oba motory jsou spárovány se sedmistupňovou automatickou převodovkou S tronic, která zajišťuje plynulé a rychlé řazení. Díky těmto motorům dosahuje Audi A5 zrychlení z 0 na 100 km/h za pouhých 5,4 sekundy.

Audi A5 je vybaveno širokou škálou bezpečnostních a asistenčních systémů. Mezi ně patří adaptivní tempomat, systém udržování v jízdním pruhu a nouzové brzdění. Tyto technologie zajišťují nejen bezpečnost řidiče a pasažérů, ale také pohodlí při jízdě.

Audi A5 je vozidlo, které spojuje eleganci, výkon a moderní technologie. Jeho design, výkonné motory a pokročilé technologie z něj činí ideální volbu pro ty, kteří hledají luxusní a sportovní vůz. Bez ohledu na to, zda si vyberete verzi Sportback nebo Avant, Audi A5 2024 vás nezklame.

Mohlo by se vám líbit