Auta

Audi RS 7 Sportback s balíkem Performance

single-image

Audi přináší svou stíhačku na silnici v podobě modelu RS 7 Sportback s balíkem Performance. Co všechno tento vůz nabízí? Přečtěte si následující článek a dozvíte se více o tomto ohromujícím automobilu.

Brzdy jako z jiného světa
Přední brzdové kotouče jsou opravdu impozantní. Za pětipaprskovou mříží 22″ kol se skrývají obrovské talíře o průměru 440 milimetrů. Tyto desetipístkové brzdiče jsou vyrobeny z karbon-keramiky, což znamená, že jsou nesmírně výkonné a neúnavné. Navíc šetří celkem 34 kilogramů neodpružené hmotnosti. A proč jsou takové brzdy nutné? Protože pod obrovským grilem řehtá divoké stádo 630 plnokrevníků z dvakrát přeplňovaného osmiválcového motoru, který vystřelí z klidu na stovku za neuvěřitelných 3,4 sekundy!

Rychlost a stabilita
RS 7 Performance není jen o vzhledu – je to automobil, který jezdí nesmírně rychle a hbitě. Díky adaptivnímu podvozku se nenechá rozhodit nerovnostmi a čtyřkolka quattro dodává jistotu nekonečné trakce. Pneumatiky Continental Sport Contact 7 o obřím rozměru 285/30 poskytují brutální grip. A aktivní natáčení kol dodává obratnost v utažených zatáčkách a stabilitu v těch rychlých. Tohle auto prostě nenachytáte na švestkách.

Řidičská forma
Abyste mohli využít potenciál tohoto vozu, musíte být v perfektní řidičské formě. S RS 7 Performance se stanete mistrem silnice!

Audi RS 7 Sportback s balíkem Performance je kombinací luxusu, výkonu a technické dokonalosti. Je to silniční žralok, který vás ohromí svou rychlostí a dynamikou. Ať už si sednete za volant nebo se na něj jen podíváte, budete fascinováni. Takže nezbývá než si představit, jak se vám bude řídit tímto exkluzivním vozem.

Mohlo by se vám líbit