Auta

BMW XM 2024

single-image

BMW XM 2024 je luxusní SUV, které kombinuje vysoký výkon a komfort. Jedná se o první model značky BMW XM, která je určena pro nadšence rychlé jízdy a exkluzivity.

BMW XM 2024 je vybaveno hybridním pohonem, který spojuje osmiválcový motor s dvojitým turbodmychadlem a elektrický motor. Společně dokážou vyvinout až 738 koní a 738 lb-ft točivého momentu, což zaručuje rychlé zrychlení a dynamickou jízdu. BMW XM 2024 je schopno jet pouze na elektrickou energii až 30 mil, což je ideální pro kratší vzdálenosti a městský provoz.

BMW XM 2024 má také impozantní design, který upoutá pozornost. Přední maska je zdobena velkými ledvinami a ostře řezanými světlomety. Boční linie je elegantní a sportovní, podtržená 23-palcovými koly BMW M. Zadní část je charakteristická vertikálním čtyřmi výfuky, které mají čtvercový a agresivní tvar. Zadní difuzor zlepšuje aerodynamiku a stabilitu vozu.

Interiér BMW XM 2024 je luxusní a prostorný, nabízející pohodlí až pro sedm cestujících. Sedadla jsou potažená kůží a mají elektrické nastavení a masážní funkci. Palubní deska je vybavena zakřiveným displejem, který umožňuje ovládat multimediální systém iDrive 8 a inteligentního osobního asistenta. BMW XM 2024 také disponuje nejmodernějšími bezpečnostními systémy, jako je aktivní asistent pro mrtvý úhel, varování před opuštěním jízdního pruhu a varování před čelní kolizí s funkcí zmírnění nárazu.

BMW XM 2024 je tedy vozem, který splňuje nejvyšší nároky na výkon, luxus a technologii. Značka BMW XM Label je dostupná pouze po omezenou dobu a je určena pro ty, kteří chtějí zažít nezapomenutelný zážitek z jízdy.

Mohlo by se vám líbit