Zajímavosti

Co říká barva vozu o majiteli?

single-image

Spousta lidí při koupi auta přemýšlí nejdéle nad barvou svého vozu, protože toho si na autě všimnete jako první a také o vás dost vypovídá. Víte co o vás říká barva vašeho vozu?

Barva auta ukáže například to, jak se zachová člověk v určitých situacích. Právě kvůli této typologii si lidé obvykle vybírají konkrétní barvy. A následující shrnutí vám dovolí do této problematiky nahlédnout.

Lidé si často myslí, že osoba s atraktivní barvou auta se vždycky tak nějak předvádí, zatímco někdo s černým vozem vidí věci jednodušeji. Ovšem tohle je opravdu jen zdání. Například modrá barva je celosvětově jednou z nejrozšířenějších a to společně s černou a bílou. Modrá je milá, otevřená a její majitelé bývají optimisté, přímí a soucitní s nějakou životní moudrostí a jasným postojem.

Červená patří bezpochyby k energickým řidičům, kteří jsou zábavní, impulsivní a společenští, stejně jako jejich vozy, které na sebe přitáhnou obvykle pozornost. Mají velké sny a jsou v životě jistí.

Zelená barva ukazuje jasné směrování a sebejistotu. Je vám jedno, co si o vás kdo myslí, jste odhodlaní a víte, co chcete. Zelená je navíc znakem přírody, jste trpěliví a jemní a silnice by uvítaly víc takových, jako jste vy.

Žlutá a zlatá jsou šťastné barvy, a pokud je zvolíte i ve formě vozu, jste moudrý člověk s bohatou představivostí. Také máte obchodní mysl a výborný smysl pro humor, nejspíš míříte k velkým věcem. Na druhé straně je v tom stopa dětinskosti a lásky k okázalým a jasným barvám.

Hnědé vozy jsou velmi vyjímečné a evokují spojení se zemí. Její majitelé jsou upřímní a to kolikrát až moc. Nepotřebují se předvádět, chtějí stabilní a spolehlivý vůz pro jeho funkci, ne jako odznak.

Mohlo by se vám líbit