Auta

Hyundai Tucson N Line

single-image

Hyundai N Line, modernizované provedení sportovně laděného Tucsonu, nyní představuje svůj nový vzhled. Automobilka zveřejnila první fotografie na sociálních sítích. Verze N Line přebírá designové změny základního modelu Tucson, avšak s několika odlišnostmi. Liší se v náraznících, odlišné výplni přední masky, specifických kolech a absenci chromových prvků, které nahradily černé akcenty. Zvláště vyniká změna na zadních sloupcích.

Pohled do interiéru odhaluje použití Alcantary a červeného kontrastního prošívání. Interiér Tucsonu prošel celkovou proměnou, s novým volantem, přepracovanou středovou konzolí a nově tvarovanou palubní deskou. Digitální přístrojový panel zůstal zachován, avšak nově na něj navazuje obrazovka. Prvek s otvory ventilace táhnoucí se přes celou šířku interiéru je doplněn panelem s tlačítky, ovladači a nastavením klimatizace umístěným pod ním.

Evropská specifikace vozu by měla být představena na začátku příštího roku. Představení současného modelu Tucson proběhlo v září 2020, takže příjezd faceliftu je relativně brzký. Většina automobilových výrobců obvykle provádí modernizace až po čtyřech letech od uvedení vozu na trh. Nicméně u Hyundai je životní cyklus produktu typicky kratší, a proto je nová verze Tucsonu představena již nyní, přestože stávající verze ještě nestačila zestárnout.

Mohlo by se vám líbit