Auta

Land Rover Defender

single-image

Land Rover Defender je ikonické vozidlo, které se vyznačuje svou robustností a schopností přizpůsobit se různým terénům a podmínkám. V roce 2024 přichází s novými možnostmi konfigurace, které umožňují zákazníkům vytvořit si Defender přesně podle svých představ.

Modely a karoserie
Defender je dostupný v několika variantách karoserie, včetně Defender 90, Defender 110 a Defender 130. Každá z těchto variant nabízí odlišnou kombinaci prostoru, výkonu a stylu, což zákazníkům umožňuje vybrat si model, který nejlépe vyhovuje jejich potřebám a životnímu stylu.

Exteriér
Zákazníci mohou vybírat z široké palety barev laků, kol a doplňků, aby si přizpůsobili vzhled svého Defenderu. K dispozici jsou také různé balíčky pro zvýšení terénních schopností, včetně ochranných prvků a speciálních pneumatik pro off-road.

Interiér
V interiéru lze vybírat z různých materiálů a barevných schémat. Defender nabízí moderní technologie a komfortní vybavení, jako jsou sedadla s nastavitelným vyhříváním, pokročilé infotainment systémy a mnoho dalších prvků, které zvyšují pohodlí cestování.

Výbava na přání a příslušenství
Defender poskytuje širokou škálu příslušenství a výbavy na přání, která umožňují další personalizaci. To zahrnuje například střešní nosiče, přídavná světla, schůdky pro snadnější nástup a mnoho dalších možností, které zvyšují funkčnost vozidla.

Technické údaje a výkon
Defender je známý svým výkonem a schopnostmi v terénu. Zákazníci si mohou vybrat z různých motorizací, včetně plug-in hybridních variant, které nabízejí efektivní kombinaci spalovacího a elektrického pohonu.

Konfigurace Defenderu pro rok 2024 nabízí zákazníkům nejen možnost vytvořit si vozidlo, které odráží jejich osobní styl, ale také vozidlo, které je připraveno na jakékoli dobrodružství. S novými možnostmi konfigurace a širokou škálou příslušenství je Defender skutečně vozidlem pro každého, kdo hledá nekompromisní výkon a flexibilitu.

Mohlo by se vám líbit