Auta

Nová limitovaná Škoda Octavia First Edition

single-image

Nová generace Škody Octavia zaujala motoristy nejen svým osvěženým vzhledem, ale i nabídkou prvotřídní výbavy a výkonných motorů. Tato ikonická značka přichází na trh s omlazenou čtvrtou generací ve formě speciální edice nazvané First Edition. Tento model nabízí nadstandardní vybavení a moderní technologie, které si získaly pozornost motoristů.

First Edition přináší základní výbavu, která zahrnuje 17palcová kola, systém vedení v jízdním pruhu, prediktivní tempomat, rozpoznávání dopravních značek a další užitečné funkce. K dispozici jsou dva hlavní motory: 1,5litrový TSI s výkonem 110 kW a 2,0litrový TDI s výkonem 110 kW. Ceny se pohybují od 800 000 Kč za benzínovou verzi a od 899 000 Kč za naftový motor s automatickou převodovkou.

Pro ty, kteří touží po ještě luxusnějším zážitku, je k dispozici verze First Edition Ultimate. Tato varianta přidává ještě více luxusu a komfortu, včetně 18palcových kol, panoramatického kamerového systému a vyhřívání zadních sedadel. Cena za tuto nejvyšší úroveň výbavy se pohybuje kolem 990 000 Kč.

Nedávno omlazená Škoda Octavia po faceliftu získala nejen modernizovaný vzhled, ale také vylepšené motory. Nově nabízí silnější a úspornější pohonné jednotky, což poskytuje motoristům širší škálu možností při výběru. Základní provedení First Edition je k dispozici za ceny začínající od 800 000 Kč a nabízí rozmanité možnosti personalizace, včetně barevných variant a přídavných balíčků.

Příplatek za provedení kombi činí 40 000 Kč, což je příznivá cena za dodatečný prostor a variabilitu. Objednávky na novou Octavii jsou již spuštěny a první vozy by měly dorazit ke zákazníkům během přelomu druhého a třetího čtvrtletí tohoto roku.

Celkově lze říci, že nová Škoda Octavia v provedení First Edition a First Edition Ultimate nabízí skvělý kompromis mezi cenou, výkonem a vybavením. S moderními technologiemi a širokou paletou motorů uspokojí potřeby řidičů, kteří hledají spolehlivý a komfortní vůz pro každodenní použití. Díky atraktivní ceně a bohaté výbavě se Škoda Octavia stává atraktivní volbou v segmentu střední třídy.

Mohlo by se vám líbit