Auta Elektromobily

MG4 XPOWER – nový elektrický hot hatch s pohonem všech kol

single-image

MG představuje novou revoluci v oblasti elektrických vozů s modelem MG4 XPOWER. Tento hot hatch je vybaven nejen 100% elektrickým pohonem, ale také 4×4 systémem, který dodává vozu neuvěřitelný výkon. S výkonem 435 koní a točivým momentem 600 Nm dokáže zrychlit z 0 na 100 km/h za pouhých 3,8 sekundy.

Silná baterie, velký dojezd
MG4 XPOWER je vybaven obřím akumulátorem s kapacitou 64 kWh, což umožňuje dojezd až 385 kilometrů na jedno nabití. A co je ještě lepší, vůz se dokáže dobít zpět na plný výkon během pouhých 26 minut, což z něj dělá ideálního společníka pro dlouhé jízdy i rychlé nabíjení.

Design s výrazem
Exteriér MG4 XPOWER je ohromující s originálním designem a výraznými liniemi, které dodávají vozu dynamický vzhled. Kontrastní prvky pak ještě umocňují jeho agresivitu na silnici.

Sportovní pohodlí v interiéru
Uvnitř najdeme sportovní sedadla, která kombinují Alcantaru a syntetickou kůži s kontrastním prošíváním, což nejenže vypadá skvěle, ale také poskytuje pohodlnou jízdu, i když se jedná o sportovní vůz.

Vybavení pro skvělý jízdní zážitek
MG4 XPOWER je plný funkcí, které z něj dělají ideálního partnera pro sportovní jízdu. Bezdrátové nabíjení mobilních telefonů, klimatizace, vyhřívané sedačky, parkovací senzory, adaptivní tempomat, navigace, bezklíčové odemykání a startování, elektricky ovládaná okna a zrcátka jsou jen některé z nich.

Celkově řečeno, MG4 XPOWER je skvělým vozem pro sportovní jízdu, který kombinuje vysoký výkon s elegantním designem a širokou škálou funkcí. Pokud hledáte elektrický vůz, který zároveň nabízí dostatek prostoru a zábavy za volantem, MG4 XPOWER je tou správnou volbou pro vás.

Mohlo by se vám líbit