Auta

BMW M4 CS – výkon a elegance

single-image

BMW M4 CS, nejnovější přírůstek do rodiny BMW M, je vozidlo, které slibuje nejen výkon, ale i nekompromisní eleganci. Tento model je navržen tak, aby poskytoval radost z jízdy na okruhu i na běžných silnicích.

Exteriér M4 CS zaujme na první pohled. Charakteristickým rysem je agresivní přední část s velkými vzduchovými vstupy a markantním splitterem. Kapota a střecha z uhlíkových vláken nejen snižují hmotnost, ale také dodávají vozidlu sportovní vzhled. Zadní část zdobí Gurneyův spoiler a difuzor, oba vyrobené z uhlíkových vláken, které zlepšují aerodynamiku a přilnavost k vozovce.

Uvnitř M4 CS najdeme kombinaci luxusu a funkčnosti. Sportovní sedadla jsou potažena kůží a mikrovláknem, což zajišťuje pohodlí i při agresivní jízdě. Ačkoliv byly některé prvky, jako jsou loketní opěrky, odstraněny pro snížení hmotnosti, interiér stále zůstává pohodlný a praktický pro každodenní použití.

Pod kapotou M4 CS najdeme 3,0 litrový řadový šestiválec s dvojitým turbodmychadlem, který nabízí až 550 koní. Spojení s precizně naladěným podvozkem a aktivním M diferenciálem zaručuje, že výkon je přenášen na silnici s maximální efektivitou.

BMW M4 CS je vozidlo, které dokonale skloubí výkon, styl a každodenní praktičnost. Je to auto, které uspokojí i ty nejnáročnější řidiče, kteří hledají vzrušení na okruhu, ale zároveň chtějí komfortní a elegantní společníka pro běžný život. M4 CS je důkazem, že BMW stále drží prvenství v oblasti výroby vozidel, která jsou stejně doma na závodní dráze jako na městských ulicích.

Mohlo by se vám líbit