Auta

Ford Ranger MS-RT – Spojení sportovního designu a vylepšených jízdních vlastností

single-image

Ford Ranger MS-RT je dílem týmu rallye specialistů z M-Sport Road Technology (MS-RT), kteří dlouhodobě spolupracují s Fordem na konstrukci a výrobě rallye vozů. Mezi jejich úspěchy patří i závodní vozy jako Ford Puma Rally1 a účast v závodech Global Rallycross a GT3. Ranger MS-RT představuje harmonii mezi sportovním designem a vylepšenými jízdními vlastnostmi.

Výrazný vzhled Fordu Ranger MS-RT vás upoutá na první pohled. Přední část vozu zdobí maska s integrovaným spoilerem inspirovaná závodními Rangery. Vozidlo má o 28 mm širší postoj, který zdůrazňují tvarované boční prahy a výrazný nárazník s difuzorem. Na zadní části korby najdete dekoraci s grafikou MS-RT a spoiler typu “kachní ocas”, přičemž další spoiler se nachází na střeše.

Ford Ranger MS-RT je vybaven 21palcovými litými koly a nízkoprofilovými pneumatikami 275/45 R21, což jsou největší kola, která kdy Ford nabídl.

Interiér vozu prošel výraznou modernizací. Sportovní sedačky s podpůrnými opěrkami jsou potaženy vinyl a velurem s modrým prošíváním a vzorem MS-RT. Ve výbavě najdete 12palcový dotykový displej se systémem SYNC 4A, dvouzónovou automatickou klimatizaci, přední a zadní parkovací senzory, zadní parkovací kameru, adaptivní tempomat a omezovač rychlosti.

Pod kapotou Fordu Ranger MS-RT se skrývá třílitrový vidlicový šestiválec pracující na vznětový princip, který poskytuje výkon 240 koní a točivý moment 600 Nm. Síla je na všechna čtyři kola přenášena prostřednictvím 10stupňového automatu. Tento motor, přezdívaný “ďáblovo palivo” kvůli svému vznětovému charakteru, zajišťuje dostatek výkonu pro různé jízdní situace.

Ford Ranger MS-RT je ideální volbou pro ty, kteří hledají sportovní design spojený s vysokým výkonem a vylepšenými jízdními vlastnostmi. Díky své konstrukci a výbavě nabízí nejen skvělý vzhled, ale také pohodlí a moderní technologie pro každodenní jízdu i náročné podmínky.

Mohlo by se vám líbit