Auta

Kia Stinger Tribute Edition

single-image

Kia oznámila podrobnosti o novém prémiovém Tribute-exkluzivním fastbacku Stinger. Tribute Edition, která je celosvětově omezena na pouhých 1 000 kusů, vzdává hold vizi Kia vysokého výkonu a oslavuje významný přínos Stingeru pro značku od jeho uvedení na trh v roce 2017, což znamená konec výroby tohoto ikonického modelu.

Stinger Tribute Edition vychází ze specifikací Stinger GT s 3.3 litrovým motorem V6 a posouvá tento pozoruhodný sedan na novou úroveň estetické přitažlivosti a sportovnosti. Kromě stávající barvy Ascot Green si zákazníci mohou vybrat nový matně šedý odstín Moonscape. Více kultivovanosti poskytuje černá povrchová úprava zdobící stylové kryty vnějších zpětných zrcátek, nápadné černé brzdové třmeny Brembo a sugestivní 19palcová lesklá černá designová kola.

Uvnitř se nachází pečlivě vybraná kolekce designových a materiálových vylepšení, která dále umocňují sportovní pocit z prostorného a na technologie bohatého interiéru Stingeru. Domácí hnědá terakotová kůže obohacuje sportovní sedadla a nadčasové kouzlo materiálu zasahuje například do volantu, bočních panelů dveří a klik dveří. Designéři Kia dokončili horní kryt konzoly a dveřní panely povrchovou úpravou s karbonovým efektem, která doplňuje nové čalounění z kůže Terracotta. Nové logo ve tvaru vosy je elegantně zasazeno do opěrek hlavy sedadel. Tato decentní povrchová úprava hovoří, jak o jménu vozu, tak o ostrých reakcích jeho výkonného 3.3 litrového zážehového motoru V6 se dvěma turbodmychadly.

Exkluzivitu potvrzuje očíslovaný polep na prahu dveří u řidiče, který potvrzuje, že celosvětově se jich vyrobí pouze 1000 kusů. Vstupujeme do nové éry mobility a Kia vychází vstříc potřebám zákazníků, kteří si chtějí užít větší dynamický požitek z jízdy s výkonnými elektrifikovanými modely, jako je EV6 GT. Jako strategie značky nadále urychluje vývoj. Inovativní technologie elektrifikace zajišťují, že Kia pod svojí značkou dokonale kombinuje udržitelnost a vysoký výkon.

Mohlo by se vám líbit