Technika

Garmin babyCam

single-image

Pokud jste rodiči malých dětí a řídíte, jistě znáte situaci, kdy za jízdy dítě pláče, nebo se malí sourozenci hádají o oblíbenou hračku a vy nemáte během řízení zadní sedačky pod kontrolou.

Tyto situace za vás elegantně vyřeší Garmin video chůvička, ta je totiž pro řídící rodiče doslova darem z nebes.

Toto zařízení Vám zprostředkuje přímý obraz chování dětí na zadních sedadlech v kombinaci s navigačními funkcemi vaší navigace. Přepínání mezi navigačním systémem a režimem chůvičky babyCam je velmi jednoduché, stejně jako montáž na opěrku hlavy.

Dvě tužkové AA baterie (nebo připojení k elektrickému napájení vašeho vozu) zajistí jasný obraz nejen ve dne, ale i za šera či v noci díky systému nočního vidění. Výhodou je i aktivace obrazu z kamery hlasem během řízení vašeho vozu. A pro roztržité rodiče je i jedna vychytávka navíc a tou je upozornění na ‘zapomenuté’ dítě pokud vozidlo opouštíte.

Rozměry chůvičky 86,5 x 39,9 x 43,7 mm
Hmotnost chůvičky 93,5 g s 2AA bateriemi

První automobilová video chůvička na světě, která spolupracuje s kompatibilními GPS přístroji Garmin, které si bohužel musíte koupit samostatně.
Jednoduchá je i instalace, kterou zvládne skoro každý. Chůvičku babyCam připevníte k opěrce hlavy během pár minut, aniž byste potřebovali nářadí.

Kamera má vysoké rozlišení a během jízdy tak bude diskrétně snímat Vaše dítě bez ohledu na to, zda je den či noc, a hlavně, aniž by ho rušila.

Pokud je Vaše chůvička babyCam spárována s kompatibilním GPS přístrojem Garmin a vyslovíte příkaz “ukaž video”, na displeji Vašeho přístroje se během okamžiku objeví váš andílek online zachycený kamerou.

Pokud do chůvičky babyCam vložíte dvě AA baterie nebo ji připojíte k elektrickému napájení ve voze, může se na displeji Vašeho GPS přístroje zobrazovat zachycené video nepřetržitě.
Pokud chcete s vašimi dětmi jezdit bepečně, určitě si chůvičku GARMIN babyCam pořiďte!

Mohlo by se vám líbit