Auta

Mini slaví 30 let kabrioletů speciální edicí Seaside

single-image

Mini Cabrio je inspirováno plážemi Coastal Edition. Může být modrá jako voda nebo bílá jako pláž. Připomíná málo známou historii ikonické britské vyskakovací střechy.

Původní Minivan z roku 1959 se vyráběl až do 21. století, kdy byl v roce 1992 uveden na trh první kabriolet v plné velikosti. Tento nápad, původně od německého obchodníka, se stal natolik populární, že jej automobilka dokonce zařadila do sériové výroby.

V době, kdy BMW vyrábělo třetí generaci Open Mini. Mini Cabrio je v současnosti jediným prémiovým kabrioletem v segmentu kompaktních vozů. Limitovaná edice Seaside 30th Anniversary bude k dispozici od února za blíže nespecifikovanou cenu.

Různé detaily. Dvojité bílé ozdobné pruhy na bocích doplňuje exkluzivní grafika na předním nárazníku, připomínající jubilejní číslo 30. Tyto prvky kontrastují s modrou Caribbean Aqua, kterou nahradila bílá Nanuq.

Boční ozdoba jemně označuje vydání po výročí světle modrými a tmavě modrými grafickými číslicemi. Ring party je také označena sportovním exkluzivním oranžovým textem “Coastal” na zadní straně. Osmnáctipalcová litá kola vypadají jako pulzující vlny ve vodě. Beze změny zůstávají zejména středové kryty kol, kde jsou opět patrné pamětní postavy.

Threshold se dvěma bílými pruhy a písmeny podobnými exkluzivní verzi vstupující do vozu. Kožená sedadla a loketní opěrky dveří jsou karbonově černé a při otevřené střeše barevně ladí s oběma barvami exteriéru. Dekorativní panely modelu mají také specifický design s tištěnými vzory a kruhovými nápisy připomínajícími výročí.

Tento vzor je vidět i na koberci. Název verze je umístěn pod koženým sportovním volantem. Klávesnice se vyznačuje novým grafickým vzorem modrých vln, který rozšiřuje námořní atmosféru a čistý luxus a umožňuje majitelům vzít si část relací s sebou domů.

Mohlo by se vám líbit