Auta

Nová Škoda Octavia – výkonnější, stylovější, chytřejší

single-image

Škoda Auto představila modernizovanou verzi svého bestselleru, Octavie, která nabízí revoluční vylepšení ve všech směrech. Zde je přehled klíčových inovací, které udělají z každé jízdy opravdový zážitek.

Vylepšený design
Nové světlomety s LED technologií a Matrix LED volitelně dodávají automobilu výrazný vzhled. Nově přidané funkce, jako je světlo do špatného počasí a animované zadní světla, dávají Octavii nezaměnitelný charakter.

Modernější interiér
Kabina Octavie se pyšní novým infotainmentem a digitálním přístrojovým štítem. Přírůstky jako hlasová asistentka Laura a chatbot ChatGPT přinášejí revoluci v uživatelském zážitku.

Ekologičtější materiály
Udržitelné materiály, jako je recyklovaná látka a udržitelně zpracovaná kůže, se staly důležitou součástí interiéru nové Octavie, podporující její ekologický přístup.

Silnější výkon
Nové zážehové motory s mild-hybridní technologií přinášejí vyšší výkon a nižší spotřebu paliva, zatímco vznětové jednotky poskytují spolehlivý výkon při zachování ekologického ohledu.

Široká nabídka modelů
Modely Octavia Sportline a Octavia RS se zaměřují na sportovní výkon a elegantní design, nabízející nejlepší z obou světů.

S modernizací Škoda Octavia znovu definuje standardy v automobilovém průmyslu, spojující výkon, styl a technologické inovace. S touto novou verzí se Octavia stává nejen dopravním prostředkem, ale i zdrojem radosti a potěšení pro každého řidiče.

Mohlo by se vám líbit