Auta

Volkswagen Golf slaví 50. narozeniny faceliftem!

single-image

Legendární hatchback, ikona mezi kompaktními vozy, dosáhl úctyhodného věku 50 let. Osmá generace Golfu, která se na trhu objevila v roce 2020, si k tomuto jubileu nadělila povedený facelift.

Modernější design
Na první pohled zaujme tenčími světlomety s LED technikou. Vrcholná varianta disponuje Matrix funkcí a dosvitem až 500 metrů. Sportovní modely GTI a GTE se odlišují horizontální LED lištou přes celou šířku masky s podsvíceným logem VW. Nová grafika s 3D efektem zdobí i zadní LED světla. V interiéru dominuje obrovská 12,9palcová dotyková obrazovka infotainmentu MIB4 s intuitivním ovládáním a chytrým asistentem. Fyzická tlačítka nahradila dotykové plošky na volantu.

Více komfortu a technologií
Rozšířená paleta barev o 4 metalické laky: modrá Crystal Ice a Anemone, stříbrná Oyster a černá Grenadilla. Nové lité kola o průměru až 19 palců. Vylepšený parkovací asistent zvládne zaparkovat i vyjet z parkovacího místa bez řidiče za volantem. Parkování s mobilem umožňuje řidiči zaparkovat a vyjet z parkovacího místa na dálku pomocí telefonu.

Facelift osmé generace Golfu přináší

  • Modernější design
  • Intuitivnější infotainment
  • Rozšířenou paletu barev a kol
  • Vylepšené parkovací asistenty

Volkswagen Golf tak i nadále zůstává atraktivní volbou v segmentu kompaktních hatchbacků.

Mohlo by se vám líbit