Auta

Čtvrtý Droptail – mistrovské dílo Rolls-Royce

single-image

Rolls-Royce představuje čtvrtý a poslední exemplář svého exkluzivního kabrioletu Droptail, který je vrcholným dílem řemeslné dokonalosti a designové inovace. Tento automobil, který vzdává hold architektuře a dřevu, je důkazem nekonečného hledání luxusu a individuality značky Rolls-Royce.

Design inspirovaný Arkádií
Čtvrtý Droptail je inspirován poklidnou atmosférou mytologické říše Arkádie ze starověkého Řecka, což se odráží v jeho elegantních liniích a materiálech. Karoserie vozu vyniká nízkou linií, která připomíná luxusní jachty, a je dokončena speciálně namíchaným bílým lakem s mimořádnou sytostí, který na denním světle vytváří nádherné třpytivé odlesky.

Výzva v materiálech
Zadní paluba a interiér jsou vyrobeny z dřeva Santos s rovným zrnem, které bylo pro řemeslníky výzvou kvůli jeho tvrdosti a jemné struktuře, která může praskat při necitlivém zacházení. Každý kousek dřeva byl pečlivě vybrán a zpracován, aby vytvořil elegantní efekt písmene V a zdál se být jedním celkem.

Inovace a ochrana
Rolls-Royce vyvinul zcela nový nátěr, který odolává různorodým povětrnostním podmínkám a stačí jej aplikovat pouze jednou. Tento vývoj zabral 8000 hodin a zahrnoval testy odolnosti na 18 vzorcích, které byly vystavovány různým intenzitám světla a vody.

Exkluzivita a luxus
Čtvrtý Droptail je nejen automobil, ale také umělecké dílo, které odráží vkus a osobnost svého majitele. Je to důkaz, že Rolls-Royce je schopen překonat očekávání nejnáročnějších klientů a vytvořit vozidlo, které je stejně jedinečné jako jeho majitel.

Mohlo by se vám líbit