Rady a tipy

Přípravek dosahující úrovně ochrany a obnovy karoserie

single-image

Rok 2023 se zapíše do dějin jako revoluční. V tomto roce měl totiž svou premiéru keramický vosk Ceramikker, který v rekordním čase ovládl český detailingový trh.

Ceramikker je vosk nejnovější generace určený k samostatné péči o lak automobilů v domácím prostředí. Jeho úkolem je komplexní obnova laku, silná ochrana karoserie a antikorozní účinky. Během několika týdnů prodejce prodal několik desítek tisíc kusů od uvedení na trh.

Lidé, kteří tento produkt vytvořili, nejsou jen fanoušci autodetailingu a automobilů. Dobře rozumí výzvám, které zimní sezona přináší pro automobilové karoserie. Znají tento průmysl i očekávání zákazníků, a to zejména těch, kteří chtějí své vozidlo efektivně chránit před mrazem, sněhem a silniční solí. Tvůrcům záleželo na tom, aby vyrobili za rozumnou cenu produkt, který obnoví vzhled vozu, ale také bude bariérou proti korozi.

Ceramikker je inovativní díky kombinaci vědy a technologií v silikonově-keramické formuli. Tento keramický vosk se velmi snadno aplikuje, osvěžuje a omlazuje lak bez ohledu na jeho stáří či míru poškození. Na povrchu karoserie vytváří efektní zrcadlový povrch. Klíčovým benefitem je jeho schopnost chránit karoserii před rzí a silniční solí, což je zvláště důležité v podzimních a zimních podmínkách. Navíc hydrofobní efekt produktu účinně odpuzuje vodu a nečistoty, takže je velmi účinný a zajišťuje, že se auto zašpiní až čtyřikrát pomaleji.

Hlavní výhody Ceramikkeru

  • maskuje mikroškrábance a nedokonalosti laku
  • vyvolává hloubku barvy, díky čemuž vůz vypadá o několik let mladší
  • vytváří hydrofobní vrstvu, takže nebudete muset mýt auto tak často
  • jeho aplikace je rychlá – stačí pouze 30-60 minut pro skvělý efekt.

Mohlo by se vám líbit