Pro ženy Rady a tipy

Vánoční dárky pro motoristy

single-image

Každoroční dilema přichází a my vám jdeme naproti s pár tipy.

Auto
Pokud plánujete v dohledné době kupovat pro svoji drahou polovičku auto není pro to lepší čas než pod vánoční stromeček. Pod vánoční stromeček zabalte klíčky a auto zaparkujte někam na konec ulice.

Nářadí
Každý domácí kutil ocení sadu nového nářadí pod stromeček. Takový momentový klíč nebo akumulátorový šroubovák se hodí vždycky.
Ale i taková plastová měrka na hloubku pneumatik udělá radost svou praktičností.

Hodinky
Perfektní ručičkové hodinky odkazující na oblíbenou značku auta není k zahození. Kdo se rád sveze na okruhu bude rád za kvalitní stopky.

Handsfree
Skvělý nápad je také třeba handsfree zařízení, které se snadno připojí k vašemu telefonu a umožní vám bezpečně volat za jízdy. Handsfree zařízení jsou ideální pro ty, kteří mají starší auta bez vestavěného Bluetooth.

Zážitek
Málokdo si může dovolit luxus v podobě Porsche nebo Ferrari. Ale jsou firmy, které vám tento luxusní zážitek s opravdu rychlým auty za poplatek zprostředkují. Cenově se pohybují od 3 000 – 6 000 Kč, ale zážitek je to na celý život.

Škola smyku
Toto je velmi praktický dárek, který dokáže pomoci předejít událostem na silnici. Pod odborným vedením si člověk vyzkouší, jak se auto chová v mezních situacích. Krom praktické části vám instruktor vysvětlí třeba jak v autě správně sedět (aby měl řidič vůbec šanci zareagovat).

Autokosmetika
Pod stromeček můžete dát od nejrůznějších sprejů, saponátů, čističe, houbičky, hadříky a další kosmetiku.

Průmyslový vysavač
Tento dárek se hodí pro všechny možné úklidy, např. auta, garáže nebo dílny. Opět platí že ty nejlevnější nejsou nejspolehlivější, proto sáhněte po kvalitnějších kusech.

Model autíčka
Pokud má váš protějšek vášeň pro nějaký konkrétní tip vozu, můžete mu pořídit do sbírky model vysněného vozu v nějakém větším měřítku. Celkem uznávané je už 1:18. Dělají se všechny typy aut od veteránů, běžně používaných, přes dodávky, náklaďáky až samozřejmě po sporťáky.

Mohlo by se vám líbit