Zajímavosti

Nové logo Škoda?

single-image

Snad asi každý si dovede představit, jak asi vypadá logo naší české automobilky z Mladé Boleslavi. Ačkoli logo značky Škoda prodělalo řadu různých změn, již delší dobu si drží stále typický a charakteristický vzhled. Tedy okřídlený šíp v kruhu. Před nedávnem se na internetu objevil návrh, který vzhled razantně mění.

Okřídlený šíp se využíval u automobilky Škoda už od dvacátých let minulého století a do roku 1990. Tehdy Škoda své logo trochu přepracovala, kdy byl zelený okřídlený šíp zmenšen a doplněn o nápis Škoda Auto.

O devět let později proběhla menší modernizace a byl přidán jakýsi 3D efekt. V roce 2011 proběhla zatím poslední větší změna, která symbol zjednodušila a ubrala slova Škoda Auto.

Oficiálně mladoboleslavská automobilka nepotvrdila. Obrázek se objevil na internetovém fóru Cochespias od jednoho z uživatelů. Na obrázku se nachází současné logo a vedle něj pak nové.

Své základní prvky si stále zachovává, avšak hned na první pohled je poznat, že se velice liší a logo prodělalo značnou modernizaci a zjednodušení.

Co je tedy na rychle se šířícím obrázku pravdy, těžko říct. Jak to doopravdy je, na to si budeme muset počkat. Na internetu se dokonce už objevili různé verze, které logo parodizují.

Mohlo by se vám líbit